İçimizden Biri dizisi adeta intihar etti! İçimizden Biri neden final yaptı? TV tarihinin en çabuk biten...

Adem ile Havva'nın aşkının anlatıldığı ve eğlenceli konusu ile Show Tv'de yayın hayatına başlayan İçimizden Biri dizisi 6. bölümü ile ekrana veda ediyor. Televizyon tarihinin belki de en kısa süren dizisi olan İçimizden Biri neden final yaptı?

Bora Akkaş ile Özge Yağız'ın büyük umutlarla başrol oynadığı dizi İçimizden Biri dizisi final yapıyor. Usta oyuncuları da kadrosunda barındıran dizi geçtiğimiz 12 Eylül'de ekrana merhaba demişti. Show Tv yönetiminin de büyük beklentisi olduğu dizinin konusu da eğlenceliydi. Katolik bir papazın oğlu ile Müslüman bir ailenin kızı arasındaki aşkı konu alan İçimizden Biri neden final yaptı?

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ ADETA İNTİHAR ETTİ!

Ersoy Güner'in yönetmenliğini yapğtığı İçimizden Biri dizisi hakkında birbirinden farklı iddialar olsa da neden final yaptığı ile ilgili henüz yapımcı şirketten ya da kanal yönetiminden bir açıklama gelmedi.

Ancak dizilerin ekranda varlığının sürdürebilmesinin en büyük koşulu olan reytinglerde de başarısızlığa uğrayan İçimizden Biri dizisinin bu nedenden dolayı final yaptığı söyleniyor. 12 Eylül'de ilk bölümü ekrana gelen İçimizden Biri dizisi 6. bölüm ile final yapıyor.

İÇİMİZDEN BİRİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İçimizden Biri’nin son bölümünde Adem tarafından gelinlikle yüz üstü bırakılan Havva büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Ancak yayınlanan final bölümü fragmanında ise Adem ve Havva’nın bu sefer gerçekten evlendiği görülüyor. Nikahları kıyılan genç çift önce Havva’nın babasının yanına gidiyor. Ancak ummadıkları şekilde evden kovuluyor. Boynu bükük şekilde Adem’in ailesinin yanına giden çift burada da beklemedikleri kadar sert bir tepkiyle karşılaşıyorlar. Kovulmalarının yanı sıra, ailesinin arabalarını ve tüm banka kartlarını istemesi üzerinde her şeylerini bırakarak çıkan Adem ve Havva, artık hiçbir şeyleri olmasa bile birbirlerine ait olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İçimizden Biri dizisi adeta intihar etti! İçimizden Biri neden final yaptı? TV tarihinin en çabuk biten... ile ilgili etiketler Show TV içimiznden biri neden final yaptı içimizden biri neden final yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.