İbrahim Tatlıses öfkesine hakim olamadı! Konser sahnesinde oğlu Ahmet Tatlıses'e göndermede bulundu

Önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, gerilim yaşadığı oğlu Ahmet Tatlıses'in adını vermeden göndermede bulundu. Konser sırasında sinirlerine hakim olamayan Tatlıses, "Bana akli dengesi yerinde değil diyorlar, be gerizekalılar, aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?" ifadelerini kullandı.

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in ''Ben vuruldum hastanedeyim, Ahmet nereye gitti biliyor musunuz? Şirkete gidip kasayı boşalttı'' şeklindeki açıklamaları sonrası oğlu Ahmet Tatlıses, ''Açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır.'' demiş ve babasına vasi atanması için mahkemeye başvurmuştu. İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor.

 
İMPARATOR KENDİNİ SAHNEDE TUTAMADI


İbrahim Tatlıses önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Konserin başlamasına dakikalar kala Kuruçeşme Açıkhava konser alanının önünden Ortaköy meydanına kadar uzanan kuyruklar oluştu. Geçen yıldan bugüne kadar Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde 6. kez perde açan Tatlıses'i hayranları büyük bir coşkuyla ayakta karşıladı. 
Son zamanlarda ilk eşi Adalet Sara ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile problemler yaşayan İbrahim Tatlıses, konser sırasında sevenlerine dert yandı.

 ''BE GERİZEKALILAR...''


Konser sırasında sevenleriyle dertleşen usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde kendisine "Akli melekeleri yerinde değil, vasi atansın" diye vasi davası açan büyük oğlu Ahmet Tatlı'ya ise ateş püskürdü: "Bana akli dengesi yerinde değil diyorlar, be gerizekalılar, aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?"

 

 

İbrahim Tatlıses öfkesine hakim olamadı! Konser sahnesinde oğlu Ahmet Tatlıses'e göndermede bulundu ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Konser ahmet tatlıses vasi davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.