İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor mu? İbrahim Çelikkol'dan açıklama geldi!

2017 yılında nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol, boşanacaklarına yönelik haberlerle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen İbrahim Çelikkol, boşanacakları ve evleri ayırdıklarına yönelik çıkan haberler hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Ünlü çift, Aralık 2019'da oğulları Ali'yi kucağına almıştı.

Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin 4 yıllık evliliğinde problemler ortaya çıktı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen ikili anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

BOŞANMA HABERLERİ AÇIKLIK GETİRDİ

Önceki gün menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenen İbrahim Çelikkol, eşinden boşanacağına dair haberlere açıklık getirdi.

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor mu? İbrahim Çelikkol'dan açıklama geldi!

"EVLERİ AYIRMADIK"

Eşi Mihre Çelikkol'dan boşanacağı konuşulan İbrahim Çelikkol, "Evet maalesef yazılıyor bunlar, çocuğun yanında bunları konuşmayalım. Öyle ev ayırma falan yok, olur mu öyle bir şey." şeklinde konuştu.

"OMUZDA KAS EZİLMESİ VAR"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yanında oğlu Ali ile birlikte iş toplantısına gelen oyuncu, tek kolu askılı görüntülendi.

Çelikkol, "Omuzda kas ezilmesi var, spor yaparken oldu. Biraz böyle kalacak, ciddi bir sorun yok." dedi.

 

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor mu? İbrahim Çelikkol'dan açıklama geldi! ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol boşanma mihre çelikkol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.