İbo Show 6. bölüm fragmanı

İbo Show 6. bölüm fragmanı izle! İbo Show 6. bölüm fragmanı merak ediliyor. Oktay Kaynarca, Oya Başar ve ünlü türkücü Zara'nın katıldığı İbo Show yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İbo Show 6. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. 9 yıl aradan sonra ekrana gelen İbo Show 6. bölüm fragmanı, programı takip edenler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, İbo Show gelecek hafta konukları kimler?

İBO SHOW 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İBO SHOW 6. BÖLÜM KONUKLARI KİMLER?

İbrahim Tatleses'in 6. bölüm konukları Oktay Kaynarca, Oya Başar ve Zara olacak. 19 Aralık Cumartesi günü Star TV'de sevenleri ile buluşacak olan İbrahim Tatlıses yine dopdolu bir bölüm ile karşımıza çıkacak.

İbo Show 5. Bölüm'de neler oldu?

İbrahim Tatlıses'in uzun aradan sonra ekranlara geri dönmesi büyük ses getirdi. 5. Bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan İbo Show konukları ile eğlenceli bir akşam yaşattı. Geçtiğimiz hafta Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ ile kahkahalar havada uçuştu. 

İbo Show 6. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Star TV ibo show 6. bölüm fragmanı ibo show yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.