Holo (Hot) coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve bu çerçevede yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Holo (Hot) coin en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Holo (Hot) Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Holochain teknolojisi ile güvenle korunan bir kripto paradır. Holo yatırımcıların tavsiye ettiği ve en çok yatırım aracı olarak görülen popüler coinlerden bir tanesidir. Bu çerçevede Holo (Hot) coine yönelik detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Holo (Hot) coin nedir? Detaylar haberimizde... 

Holo (Hot) coin nedir? Nasıl alınır?

HOLO (HOT) COIN NEDİR?

Holochain sistemi ile ilk kez faaliyete geçen ve ERC-20 tabanlı olarak üretilen kripto para birimine denilmektedir. İlk kez piyasaya sürülmüş olan tarihi ise 2018'dir. Piyasaya girdiği günden beridir hızlı bir gelişim gösteren holo swap işlemlerinde de kullanılan kripto paralardandır. Holo tarafından yapılan açıklamaya göre Holo hiçbir zaman piyasadan kaldırılmayacak ve para gönderimlerinde swap işlemlerinde daima kullanılmaya devam edecektir.

Holo chain herhangi bir merkezi olmayan kripto paralardan bir tanesidir. Uluslararası para göndermek için de yine holo kullanılmaktadır. Aktif olarak test edilen bir kripto para olan holo 2018 yılında ilk kez bir proje ile piyasaya girmiştir. Dünya'nın en çok para yatırılan kripto paralarından bir tanesi olan Holo'nun kurucuları ise Arthur Brock ve Erick Harris'dir. Kurucuları tarafından yapılan açıklamaya göre ilk kez 2016 yılında bir proje olarak geliştirildi ve yaklaşık 2 sene sonra piyasaya sürülmüştür.

Holo kripto parasının daha sonra HoloFuel olarak bir de alt jetonu oluşturulmuştur. Bu kripto para uzman yatırımcılar tarafından halen daha geliştirilme aşamasında olarak görülmektedir. Bu gelişim 2021 yılına kadar süreceği kurucuları tarafından da açıklanmıştır. Açık kaynaklı bir kripto para olan holo kullanıcılar tarafından köprü olarak da görülmektedir. Holo kripto parası birçok kripto para alışverişi sitesinde kullanılmaktadır. Bu siteleri kullanarak da holo kripto parasını satın alabilirsiniz. Uçtan uca şifreli olan kripto paralardan bir tanesidir.

HOLO (HOT) COIN NASIL ALINIR?

Holo kripto parası hemen hemen bütün borsalar da yer almaktadır. Dolayısıyla holo coin almak son derecede basit bir işlemdir. Bunun için ilk olarak bir kripto para alışverişi sağlayan bir şirket kendinize seçmelisiniz. Bütün kripto para alışverişi yapan sitelerde KYC doğrulaması yer almaktadır. KYC doğrulamasını mutlaka olarak yapmalısınız. KYC doğrulaması kimlik ön yüzü ve kimlik arka yüzünü kullanarak yapabilirsiniz. Kripto para holo coin satın almak için KYC doğrulamasını tamamladıktan sonra para yatırmak gerekiyor. Para yatırmak için havale ya da EFT seçeneklerini kullanabilirsiniz.

 

Holo (Hot) coin nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler holo hot coin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.