Hazım Körmükçü: Nafaka parası için enstrümanımı sattım!

Geçtiğimiz haftalarda Hazım Körmükçü, 14 yıl evli kaldığı eski eşi Hilal Özdemir tarafından, iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçlanmıştı. Körmükçü sessizliğini bozarak, nafaka parasını ödemek için enstrümanını sattığını açıkladı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına katılmıştı.

Ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Özdemir, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmıştı.

Hazım Körmükçü, tv100’de ekrana gelen 'Magazin Hattı' programında, canlı yayında gözyaşı döken Hilal Özdemir’e tepki gösterdi.

 Hazım Körmükçü: Nafaka parası için enstrümanımı sattım!

Körmükçü, "Türkiye’nin ve dünyanın gündemi belli, maddi ve manevi olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte biz de evdeydik. Sanat dünyası çok etkilendi. Aylardan beri oturuyoruz, hiçbir iş yapmadan. Sonrasında neler olacağıyla ilgili net bir bilgi de yok. İşler açılacaktır ama bunun kısa bir süreç olacağını zannetmiyorum" dedi.

Hazım Körmükçü: Nafaka parası için enstrümanımı sattım! - Resim : 2

"14 senelik ilişkimde de, 3 yıl süren ilişkimde de alın teriyle kazandığım paramı eşlerimin eline teslim ettim" diyen Körmükçü, "İki yıldır çocuklarıma ayda 3 bin TL nafaka ödüyorum. Son dönemde çocuklarıma iş yapamadığımı, şu an para kazanamadığımı ama her zaman yanlarında olduğumu belirttim. Ancak çocuklarım şu anda annelerinin de etkisiyle benimle görüşmek istemiyor" açıklamasında bulundu.

Hazım Körmükçü sözlerine şöyle devam etti:

"Banka mı soydum, uyuşturucu kaçakçılığı mı yaptım? Yukarıda Allah var. Demiş ki televizyonda 'Nafakayı alırken bile burnumuzdan getirdi. Avukatlarla zor aldık.' El insaf ya. İki kere geciktirdim. Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım? Kimse bilmez bunu. VIP servisi yapan bir arkadaşımdan şoförlük yapmak için iş istedim."

Hazım Körmükçü: Nafaka parası için enstrümanımı sattım! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Kanal D Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa hilal özdemir hazım kormükçü nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.