Hayat filmi konusu ve oyuncuları

4 Temmuz 2020 gecesinde ATV ekranlarında yayınlanacak olan Hayat filmi konusu ve oyuncularının kimler olduğumu merak konusu haline geldi. Hayat filmi konusu nedir? Hayat filmi oyuncuları kimlerdir?

Uzun metrajlı bilimkurgu filmi severler için Hayat filmi ön plana çıkmaktadır. 24 Mart 2017 tarihinde vizyona giren Hayat filmi gelişmiş efektleri ve sahneleri ile izleyenleri etkilediğini söyleyebiliriz. 1 saat 50 dakika süren bu film Daniel Espinosa tarafından yönetmenliği yapılmıştır. Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından da yazılmıştır. Hayat filmi konusu nedir? Hayat filmi oyuncuları kimlerdir? diye merak ediyorsanız işte detaylar…

2017 Amerikan bilim korku filmi kategorisinde yer alan Hayat (Life) filmi ilk defa izlemek isteyenler tarafından merak ediliyor. Mars'ta yaşamı konu alan film Mars'ta yaşamın ilk kanıtını ortaya çıkaran altı kişilik Uluslararası Uzay İstasyonu ekibinin mücadelesini anlatıyor. Hayat filmi oyuncuları kimlerdir? Hayat filmi konusu nedir? Merak edilen soruların yanıtını ele alacağız.

HAYAT FİLMİ KONUSU

Mars'ta hayat var mı yok mu? Altı kişilik bir ekip uluslararası bir uzay istasyonunda görev alır. İnsanlık tarihine geçecek bir keşif için hazırlanmaktadırlar. Tüm insanlık bu keşiften gelecek sonunca odaklanmıştır. 6 kişilik ekip Mars'ta yaşam için ilk ipuçlarını bulmuşlardır. Bu ipucu tüm ekibi heveslendirmektedir. Ekip araştırmalarını iyice geliştirerek yoluna devam etmektedirler. Ama ekibin önüne hiç beklemedikleri aksilikler çıkmaya başlar. Bu hayat formu daha önce hiç bilinmeyen türdendir. 6 kişilik ekip bu hayat formu karşısında ne yapabilecek? Mars’ta hayat olduğunu kanıtlayabilecekler mi? Bu hayat formuna nasıl adapte olacaklar? İşte bu tüm merak edilen sorular film severleri kendine çekmektedir.

HAYAT FİLMİ OYUNCULARI

Jake Gyllenhaal
Rolü : Dr David Jordan
Ryan Reynolds
Rolü : Rory Adams
Rebecca Ferguson
Rolü : Dr Miranda North
Ariyon Bakare
Rolü : Hugh Derry
Hiroyuki Sanada
Rolü : Sho Murakami
Olga Dihovichnaya
Rolü : Ekaterina Golovkina
Hiu Woong-Sin
Rolü : 2nd Fisherman

Camiel Warren-Taylor
Rolü : Dominique
Yapımcıları
Yapımcı
David Ellison
Yapımcı
Dana Goldberg
Yapımcı
Bonnie Curtis
Yapımcı
Julie Lynn

Hayat filmi bilim kurgu filmi olduğu için efektleri büyüleyici olması nedeniyle daha geniş ekranda izlemeniz tavsiye edilir.

Hayat filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili etiketler hayat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.