Hangisine daha çok yakışmış? Ayça Ayşin Turan ile Melis Sezen kıyafet piştisi oldu

Son dönemin gözde oyuncuları Melis Sezen (25) ile Ayça Ayşin Turan (29) pişti oldu. Turan, Sezen'in geçtiğimiz aylarda giyip Instagram hesabından paylaştığı turuncu elbisesinin aynısını giydi. İkilinin fanları 'hangisine daha çok yakışmış' yarışına girdi.

Güzel oyuncular Melis Sezen ile Ayça Ayşin Turan pişti oldu. Son dönemim yükselen isimlerinden Ayça Ayşin Turan, Melis Sezen'in Bali tatili sırasında giydiği ve ünlü bir markaya ait olan elbisenin aynısını giydi. İkilinin aynı elbiseyi giymesi sosyal medyada 'hangisine daha çok yakışmış' yarışının yapılmasına neden oldu. İkilinin fotoğraflarına gelen beğeni sayılarına bakılınca, Ayça Ayşin Turan, Melis Sezen'e fark attı.

AYÇA AYŞİN TURAN'A BEĞENİ YAĞMURU

Melis Sezen'in Mayıs ayında paylaştığı kareleri bu güne kadar 157 bin kişi tarafından beğenilirken, Ayça Ayşin Turan'ın turuncu elbiseyle verdiği pozları 2 gün içinde 242 bin kişi tarafından beğenildi.

*Ayça Ayşin Turan'ın Instagram hesabında 6 milyon takipçisi bulunuyor. Melis Sezen'in ise 1.6 milyon takipçisi var.


Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı yapımlar:

Sevimli Tehlikeli
Dinle Sevgili
Karagül
Altınsoylar
Meryem
Zemheri
Arıza
Menajerimi Ara
Ada Masalı
Hakan: Muhafız
Sen İnandır

Ayça Ayşin Turan

Melis Sezen'in rol aldığı yapımlar:

Kovala
Mucize 2: Aşk
Dünya Hali
Bizim İçin Şampiyon
Tilki Yuvası
Sadakatsiz
Leke
Siyah İnci
Ya İstiklal Ya Ölüm
Hayat Bazen Tatlıdır
Arkadaşlar İyidir

melis sezen

 

Hangisine daha çok yakışmış? Ayça Ayşin Turan ile Melis Sezen kıyafet piştisi oldu ile ilgili etiketler Melis Sezen Ayça Ayșin Turan Sosyal Medya pişti kombin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.