Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı Maldivler'de zirvede

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncularından Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in aşkı Maldivler’e kadar uzandı. İkilinin kendi arasındaki sosyal medya bombardımanı devam ederken son dönemin en popüler iki ismi aşklarını şimdiden doyasıya yaşıyor.

Hande Erçel

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve sezon finali ile izleyenlerine veda eden Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasındaki aşk rüzgarı iyice tavan yaptı. Geçen sezon yaz ayında başlayan dizinin sezon finalinin ardından Maldivler’e tatile giden ikili paylaştıkları fotoğraflarla ile her daim gündem olmaya devam etti.

Haziran ayında 2. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri öncesinde hem dinlenmek hem de tatil yapmak isten Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi aşk dedikodularını da yeniden alevlendirdi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı Maldivler'de zirvede

Hande Erçel her ne kadar da olsa tatile ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve eniştesi ile gitmiş olsa da yaptığı paylaşımlarla Kerem Bürsin ile bol bol birlikte vakit geçirdiklerini de sergilemiş oldu.

Hande Erçel öncelikle çektiği bir manzara pozuna “The B.” notunu düşerek, instagram’daki kullanıcı adı The Bürsin olan partnerine atıfta bulunurken Kerem Bürsin de buna sürpriz yanıtında “Güzel bir kadın ile güzel bir yerde, güzel manzara” notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı Maldivler'de zirvede - Resim : 2

Tüm bu gelişmelerin ardından kafaları iyice karıştıran Hande Erçel, Kerem Bürsin’in denize doğru giderken mayolu bir pozunu çekti ve altına “and you… The B.” diye yazdı.

Birlikte sahilde oldukları anlaşılan ikilinin ekrana bronz bir tenle döneceği gözlemlenirken Kerem Bürsin’in sırtının ve bacaklarının güneşten iyice kızardığı da görüldü.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı Maldivler'de zirvede - Resim : 3

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı Maldivler'de zirvede ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin maldivler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.