Hamile olduğu ortaya çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den ilk açıklama! Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı eşi Başar Dizer ile ilgili çıkan haberler ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Başak Dizer'in hamile olduğu konuşulurken, ünlü çiftin cephesinden ilk açıklama geldi. Daha önce sık sık hamile olduğu iddialarıyla karşı karşıya kalan Dizer, bu kez hamile olduğunu söyleyerek bebeğinin cinsiyeti ile ilgili de açıklamada bulundu. İşte detaylar...

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturduğu eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix'te yayınlanacak olan 'Aşıklar Bayramı' dizisinin çekimleri için şu sıralar Mardin'de bulunan ve eşini yalnız bırakmayan Başak Dizer'den güzel haber geldi. Mutlu evlilikleriyle örnek çiftler arasında gösterilen ikilinin bebek beklediği ortaya çıktı. 44 yaşındaki ünlü stil danışmanı, kendisinden 6 yaş küçük eşi Kıvanç Tatlıtuğ'dan bebek beklediği iddialarını doğruladı.


Uzun süredir ekranlardan uzakta olan ve Aşıklar Bayramı ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan eski manken ve oyuncu Tatlıtuğ baba oluyor. Tatlıtuğ, stil danışmanı Başak Dizer ile beş yıl önce Fransa'da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris'te hayatlarını birleştiren çiftten bebek müjdesi geldi.

BAŞAK DİZER HAMİLE OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Başak Dizer Tatlıtuğ, tv8'de ekrana gelen 2. Sayfa programında yaptığı açıklamada "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" ifadelerini kullandı. Yaklaşık 3 aylık hamile olan Dizer'in bebeğin cinsiyetinin ise henüz belli değil.

 Hamile olduğu ortaya çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den ilk açıklama! Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

 

Hamile olduğu ortaya çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den ilk açıklama! Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu? ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ 2. Sayfa Bebek Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.