Hamile eşini aldatan oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci mi?

Türkücü Alişan ile eşi Buse Varol'un isim vermeden ünlü bir oyuncunun hamile olan eşini aldattığı iddiası magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ve Arto’nun konu ile ilgili açıklamaları ortalığı karıştırdı. İkili, söz konusu çiftin Hande Soral - İsmail Demirci olduğunu söyledi.

Alişan ve Buse Varol'un ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığı iddiasının ardından bu çiftin kim olduğu merak edildi. Magazin gündeminde günlerdir konuşulan bu konu Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında masaya yatırıldı. Bir oyuncunun hamile eşini aldattığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken bu ismin Hande Soral’ın eşi İsmail Demirci olduğu söylendi.

Eşi hamile olduğu belirtilen ünlü bir oyuncunun tanındık bir otelden başka bir kadınla çıkarken görüntülendiği ve bu görüntüyü yakalayan magazin sayfası sahibinin de oyuncunun eşinin hamileliğini göz önüne alarak 'haberi pas geçtiği’ iddiaları magazin gündemine geniş yer buldu.

Hamile eşini aldatan oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci mi?

ARTO VE BİRCAN BALİ, İSMAİL DEMİRCİ'NİN HANDE SORAL'I ALDATTIĞINI İDDİA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, ünlü bir oyuncunun hamile eşini aldattığına yönelik iddialarda bulunmuştu. Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali ve Arto, hamile eşini aldatan kişinin kim olduğunu öğrendiklerini ve o ismin 2017 yılında Hande Soral ile evlenen ve ilk bebeklerini kucağına almaya hazırlanan 37 yaşındaki oyuncu İsmail Demirci olduğunu iddia etti. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Hande Soral'ın aldatıldığı iddialarına şimdiden nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor.

Hamile eşini aldatan oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci mi?


Diriliş Ertuğrul, Küçük Kadınlar, Çalıkuşu ve son olarak da ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yanı sıra birçok sinema filminde rol alan 34 yaşında Hande Soral, meslektaşı İsmail Dermici ile 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evliliği olduğunu duyuran Soral çifti erkek bebek beklediklerini söylemişti.

 

Hamile eşini aldatan oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci mi? ile ilgili etiketler Hande Soral İsmail Demirci Alişan Buse Varol Arto Bircan Bali Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.