Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti

Son dönemde evliliklerinde soğuk rüzgarlar estiği konuşulan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel 9 yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Boşanmanın ardından kısa sürede kendisini toparlayan ve sahneye çıkan 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel sahne kıyafetiyle görenleri hayran bıraktı. Derin göğüs dekolteli saten bir elbiseyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarının karşısına çıkan Görgüzel sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü sanatçı Selen Görgüzel, 2014 yılında Roma'da evlendiği 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile, Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. Selen Görgüzel, duruşma sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Boşanmanın ardından "Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük. Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun" şeklinde Instagram hesabından paylaşımda bulunan Selen Görgüzel eski günlerine kısa sürede geri döndü.

Boşanmanın ardından ilk kez sahneye çıkan Selen Görgüzel konser kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce giydiği iddialı cesur sahne kostümleriyle gündem olan Selen Görgüzel, bir kez daha kıyafet seçimiyle adından söz ettirdi.

Dün akşam İstanbul'da bir restoranda sahne alan Selen Görgüzel, Hasan Altın imzalı askılı ve derin göğüs dekolteli siyah saten elbise tercihiyle göz kamaştırdı. Geceden karelerini Instagram hesabından ''Dün gece @sorrisorestaurantbar sahnesinde şahane bir #salı gecesi yaşadık…Teşekkürler bizimle birlikte salıyı sallandıran tüm dostlara 😉😍Gecenin muhteşem detayları devam edecek✌🏼 @halilyildirim @selimakar @sibelmert67 @edabingolmusic @ozgurpazarli @isogkgz'' notuyla yayınladı.

Siyah şıklığıyla büyüleyen Selen Görgüzel'i sosyal medyada takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

İşte Selen Görgüzel'in o kareleri...

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti - Resim : 2

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti - Resim : 3

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti - Resim : 4


 

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel derin dekolteli saten elbisesiyle sahneyi yıktı geçti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Hamdi Alkan Konser Selen Görgüzel sahne kıyafeti kostüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.