Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sosyal medya platformu TikTok, yine bir skandal ile gündeme geldi. İbrahim Yıldız adlı 30 yaşındaki kişi ile 14 yaşındaki akrabası A.K. arasında yaşanan ilişki, her iki tarafın paylaşımlarıyla kamuoyunun dikkatini çekti. Sosyal medya üzerinden bu birlikteliğe neden yetkililerin tepki göstermediğini merak eden kullanıcılar İbrahim Yıldız kimdir sorusunu araştırıyor. 'Beyimi kumaya yolcu ettim' başlıklı TikTok videosuyla gündeme gelen İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

TikTok'ta çocuklarıyla ve kocasıyla çektiği videolarla gündeme gelen Ayşe Koşar, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 30 yaşındaki kocasıyla 14 yaşında birlikte oldukları iddia edilen @ayse_ibrahim_halil.celil adlı TikTok kullanıcısı sosyal medyanın hedefine geldi. Arama motorlarında Halişko'nun babası İbrahim Yıldız olarak aratılan kişi merak ediliyor. Peki, Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?

Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir?

Tiktok'ta karısının (Ayşe Koşar) çektiği videolarla gündeme gelen İbrahim Yıldız 30 yaşındadır. Halil ve Celil adında iki oğlu olan İbrahim Yıldız'ın ne iş yaptığı bilinmiyor. Nereli olduğu da bilinmeyen İbrahim, Ayşe Koşar'ın paylaştığı 'Kuma' videosuyla ülkenin gündemine oturdu.

İbrahim Yıldız kimdir?

TikTok platformunda milyonlarca takipçisi bulunan 14 yaşındaki Ayşe Koşar ve 30 yaşındaki İbrahim Yıldız, ilişkilerini açıkça paylaşmaktan çekinmiyorlar. Ancak Ayşe Koşar'ın henüz küçük yaşlarda olması ve ilişkinin akrabalık bağı içinde olması, kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. İki tarafın ilişkilerini video paylaşımlarıyla ifşa etmeleri, özellikle genç yaşta olan Ayşe Koşar'ın maruz kaldığı tehlikeyi arttırdığı söylendi.

Kullanıcılar, bu skandal olaya karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiriyorlar. Ayrıca, her iki tarafın popülerlikleri ve paylaşımlarıyla halkın büyük ilgisini çekmelerine rağmen yetkililerin olaya müdahale etmemesi, büyük bir hayal kırıklığına neden oluyor.

Ayşe Koşar ve İbrahim Yıldız'ın, TikTok platformunda milyonlarca takipçiye sahip olması, genç yaşta olan A.K.'nin skandal ilişkisine dair endişeleri daha da artırıyor. Bu ilişkinin yanı sıra çiftin iki çocuk sahibi olması da dikkat çekiyor. Çocukların ebeveynlerinden daha fazla fenomen olması, olayı daha da karmaşık hale getiriyor.

Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

Son paylaşımlarından biri "Kocamın karısı olmaya gidiyorum" başlığıyla yapan Ayşe Koşar, her iki tarafın da yaşadığı ilişkinin toplumsal ve ahlaki normlarla uyuşmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu paylaşımlar, sosyal medya kullanıcılarının ve kamuoyunun büyük tepkisini çekti.

Halişko'nun babası İbrahim Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Sosyal Medya TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.