Hadise'den konserinde büyük sürpriz! Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınladı

36 yaşındaki ünlü popçu Hadise, kendisinden 3 yaş küçük aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişanda çekilen fotoğraf karelerini gizli tutan ve basına sızdırılmaması için de çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalatan Hadise son konserinde sır gibi sakladığı nişan fotoğraflarını paylaştı.

Hadise sır gibi sakladığı nişan fotoğraflarını gözler önüne serdi. Ünlü popçu, Mehmet Dinçerler ile birlikte çekilen nişan karelerini son konserinde projeksiyonla perdeye yansıttı. Hadise'nin konserden görüntüleri sosyal medyaya düştü.

Hadise, geçtiğimiz yaz oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Dinçerler, geçtiğimiz Ocak ayında Hadise'ye değeri 3 milyon TL olduğu konuşulan bir tektaşla evlilik teklifi etmişti.

KONSERİNDE NİŞAN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

İkili geçtiğimiz hafta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, Hadise'yi Belçika'dan gelen annesi Gülnihal Açıkgöz'den istedi.

Hadise, nişanında tüm çalışanlara gizlilik anlaşması imzalattı. Hadise nişanından karelerini ilk kez konserinde yayınladı.

Hadise'den konserinde büyük sürpriz! Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınladı

Hadise'den konserinde büyük sürpriz! Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınladı - Resim : 2

 




Hadise'den konserinde büyük sürpriz! Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınladı ile ilgili etiketler Hadise Konser Nisan mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.