Hadise MasterChef'e neden katılmadı?

Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye ekibi geçtiğimiz akşam MasterChef'e katılmıştı. Jüri üyelerinden Hadise'nin katılmaması seyircilerin gözünden kaçmamıştı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'nin, 20 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Acun Ilıcalı ve 'O Ses Türkiye' ekibinden Seda Sayan, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Saadet Özsırkıntı eleme gecesine konuk oldu. Ancak Hadise'nin 'MasterChef'e katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Hadise MasterChef'e neden katılmadı?


Bölüm boyunca gözler Hadise'yi ararken, Açıkgöz'ün programa neden katılmadığı ortaya çıktı. Jüri üyesi arkadaşları mutfakta hünerlerini sergilerken şarkıcının bu ekibin içinde olmaması ekran karşısındaki izleyicileri üzdü. Hadise'nin, ailesinin sağlık sorunları nedeniyle programa katılmadığı öğrenildi.

Hadise MasterChef'e neden katılmadı? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hadise MasterChef O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk Murat Boz jüri Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.