Gülben Ergen'den yeni Taha Duymaz açıklaması: Umarım yanlış bilgidir!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiğini söylemiştir. Yapılan haberlerin ardından abla Semiha Duymaz ise, kardeşinin hayatını kaybettiğine yönelik iddiaları yalanlamıştı. Ergen'den konuyla ilgili yeni bir paylaşım geldi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerinde büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz enkaz altında kaldı. 

"TAHA'YI KAYBETTİK" DEMİŞTİ... 

Şarkıcı Gülben Ergen, "Günlerdir Taha’yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda ses geliyor mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi; Taha’yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı" dedi.

GÜLBEN ERGEN'DEN YENİ AÇIKLAMA: UMARIM YANLIŞ BİLGİDİR

Ergen daha sonra yaptığı yeni paylaşımında, "Taha’nın haberini AFAD Başkanlık, AFAD Hatay'dan aldım. Maraş’tan Hatay’a doğru yola çıktım! Teşhis için zorlandıklarını söylediler. Umarım ve dilerim ki bana yanlış teşhisle, yanlış bilgi verilmiş olsun" ifadelerini kullandı.

 

Gülben Ergen'den yeni Taha Duymaz açıklaması: Umarım yanlış bilgidir! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Taha Duymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.