Gönül Dağı Dizisine Güzeller Güzeli Bir Oyuncu Katıldı! Dizi Şaha Kalkacak! İşte O Güzel!

TRT 1'in reyting rekorları kıran sıcacık dizisi Gönül Dağı yeni sezona da tam istediği gibi başladı. Yaz döneminde birçok yeni ismini katıldığı diziye son olarak güzeller güzelil bir isim katıldı. Best Model Of Turkey 2018 güzeli Buse Orcan kimdir?

Gönül Dağı dizisine güzeller güzeli bir isim katıldı. Geçtiğimiz sezona damga vuran ve en çok izlenen dizilerden biri olan Gönül Dağı dizisi yaz transfer döneminde birçok ünlü oyuncuyu kadrosuna kattı. Ancak dizinin yapımcıları transfere doymuyor. Son olarak Best Model Of Turkey 2018 2.si Buse Orcan kadroya dahil oldu.

 Reyting yarışında zirveyi kimseye bırakmayan Gönül Dağı dizisine 36. bölümden itibaren dahil olacak olan Buse Orcan Gönül Dağı Asya olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Gönül Dağı Asya kimdir? Buse Orcan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ramazan'ın karşısına tesadüfen çıkacak olan Asya karakteri seyiricinin de merak konusu oldu. Buse Orcan'ın Gönül Dağı dizisindeki performansı şimdiden merak ediliyor. Peki Buse Orcan kimdir, kaç yaşında?

Miss Turkey Official on Twitter: "16 NUMARA 💫 BUSE ORCAN BOY: 1.77 YAŞ: 19  BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ LOJİSTİK  YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 1.SINIF ÖĞRENCİSİ… https://t.co/5HiN7JoSGo"

GÖNÜL DAĞI ASYA KİMDİR? BUSE ORCAN KAÇ YAŞINDA?

Gönül Dağı dizisine Asya karakteri ile dahil olan Buse Orcan henüz 19 yaşında. Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Buse Orcan, Best Model Of Turkey 2018 Türkiye 2.'si oldu. Ardından aynı yarışmada 2019 yılında yine derece elde etti. 1.77 boyundaki Buse Orcan, kısa süre içerisinde yapımcıların gözdesi haline geldi. Buse Orcan, Gönül Dağı adlı dizide Asya karakterine hayat verecek.

Gönül Dağı Dizisine Güzeller Güzeli Bir Oyuncu Katıldı! Dizi Şaha Kalkacak! İşte O Güzel! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı buse orcan kimdir gönül dağı asya kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.