Gönül Dağı 82. bölüm izle! GÖNÜL DAĞI full izle

Gönül Dağı 82. bölümünü full izlemek isteyenler arayışta. Cumartesi akşamlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi TRT 1 de. İşte, Gönül Dağı son bölüm izle linki…

Gönül Dağı 82. bölümünü full izlemek isteyen dizi seveler arayışlarına başladı. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi son bölümü ile yine yakından takip edilecek.

Gönül Dağı 82. bölümü 14 Ocak Cumartesi akşamında dizi bitiminde full olarak Youtube platformundan yayınlanacak. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı son bölümünde; Annesinin hastalığını öğrenen Taner, bir karar vermek zorundadır. Taner'i bekleyen zor karar nedir?

Gönül Dağı full izle

Asuman ve Ramazan arasında gerilim devam ederken, Ramazan bir işte çalışmaya başlar. Ramazan'ın yeni işi ne olacaktır? Erkan mektup olayı yüzünden soruşturma geçirecektir. Disiplin soruşturması günü yaklaşırken Erkan, karamsarlığa düşer. Selma Öğretmen, Erkan'ın masumluğunu ispatlayabilecek midir?

Muammer ve Hüseyin altınların kendilerinde olduğunun anlaşılacak olmasından korkarlar. Ne yapacaklarını düşünürken akıllarına kasabalılara bir oyun oynamak düşer. İkilinin planı nedir?

Gönül Dağı 82. bölüm izle! GÖNÜL DAĞI full izle ile ilgili etiketler Gönül Dağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.