Gönül Dağı 3. bölüm izle! Gönül Dağı tek parça Youtube 7 Kasım

Gönül Dağı 3. son bölüm izle bağlantısı dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek. 7 Kasım Cumartesi akşamında 3. son bölüm izle tek parça halinde burada.

Gönül Dağı 3. son bölüm izle linki araştırılıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 3. son bölüm tek parça linki 7 Kasım akşamında Youtube ekranlarında yayınlanıyor. Gönül Dağı dizisinin 3. son bölümünde; Taner sonunda Dilek’in nişanlı olduğu bilgisini alıyor. Muammer ise kendisinin bu halini görünce onu evlendirmeye karar veriyor.

Nişan yüzüğünü atan Dilek, Serdar ile yüzleştikten sonra artık bu ilişkinin yürümeyeceğinin farkına varıyor. Serdar’ın kendisini terk ederek İstanbul’a dönmesini isteyen Dilek kararında ısrarcı olunca yapacak bir şey kalmıyor.

GÖNÜL DAĞI 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 3. bölüm izle! Gönül Dağı tek parça Youtube 7 Kasım ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı 1. bölüm Gönül Dağı son bölüm Gönül Dağı TRT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.