Gönül Dağı 22. bölüm tek parça 3 Nisan 2021

Gönül Dağı 22. bölüm izlenmek için ekranlarında. Cumartesi akşamında TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı son bölüm dizi bitiminde yayında olacak. Peki, Gönül Dağı son bölümünde neler yaşandı?

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Gönül Dağı 22. bölüm, 3 Nisan Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Gönül Dağı 22. son bölümünde; Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemeye başlayan Taner ile Diğer tarafta da Dilek olan biten her şeyi Gülsüm’e anlatmıştır.

Gülsüm de çaresiz bir şekilde bu evliliğe rıza vermiştir. Bunları duyan Taner henüz ne yapacağını bilemezken Dilek’ten kendi annesinin rızası olmadığını gizlemeye karar vererek yeni bir çözüm arayışı içerisine girer. Bunda tek çözüm ise Halime’nin fikrini değiştirerek rızasını almaktır.

Gönül Dağı 22. bölüm tek parça 3 Nisan 2021

Selami ise Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiği zaman artık iş işten geçmiş ve çok geç kalmıştır. Keriman’ı istemek için çoktan yola çıkılmıştır. Selami son bir hamleyle Keriman’ı vazgeçirmeye çalışsa da bunda başarılı olamaz. Selami de artık her şeyden vazgeçtiği esnada amcaoğulları onun yardımına koşar.

Yapılan plana göre Selami ile amcaoğulları kız isteme esnasında Keriman’ı kaçırmaya karar vermişlerdir. Sefer de Fikret’in kendisine velayet davası açtığını öğrendiği zaman Zahide ile nasıl bir karar alacaklarını bilmemektedir.

GÖNÜL DAĞI 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 22. bölüm tek parça 3 Nisan 2021 ile ilgili etiketler gönül dağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.