Gökhan Çıra kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Geçtiğimiz yaz ayında Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra ikinci kez dünya evine girmeye hazırlanan Gökhan Çıra bu seferde askeri kışladaki görüntüleriyle oldu. Olayı yakından takip edenler Gökhan Çıra kimdir sorusuna yanıt aradı.

Sosyal medya fenomenlerinden Selin Ciğerci’nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı Gökhan Çıra, askerlik yaptığı birlik içerisinden 4 araçlık konvoyla dışarı çıkması olay yarattı. Peki, Gökhan Çıra kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Gökhan Çıra kimdir?

16 Şubat 1996 tarihinde Tokat’ta dünyaya gelen Gökhan Çıra, eski futbolcu ve iş insanıdır. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor‘da Çıra daha sonrasında Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik takımlarında amatör olarak forma giydi. 2014 yılında da Galatasaray 19 Yaş Altı Futbol Takımı’na seçildi.

Gökhan Çıra kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

2014 ve 2015 yılları arasında 23 kez Galatasaray forması giyen Çıra, 2015 senesinde Galatasaray 21 Yaş Altı Takımı’na geçti. 2016 yılında kadar Galatasaray forması giydikten sonra Beylerbeyispor‘a transfer oldu.

Beylerbeyispor’da 33 maça çıkan Çıra, 21 Ağustos 2017 günü Diyarbekirspor ile sözleşme imzaladı. Bu takımda sadece 3 maçta forma giydi ve oradan da Muğlaspor’a transfer oldu. Fakat burada da tutunamadı ve ayrıldı. 2019 yılının Temmuz ayında Tuzlaspor ile anlaşan burada da 4 maça çıktı.

Gökhan Çıra kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

24 yaşında futbolu bırakan Çıra, 2020 yılının Eylül ayında Bayrampaşa SK takımının asbaşkanlığı görevine getirildi. 23 Ocak 2021 günü sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama ile Bayrampaşa SK’nın yarısını satın aldığını duyurdu.

Çıra, 28 Ekim 2019 günü Selin Ciğerci ile dünya evine girdi. Çift, 10 Eylül 2021 günü anlaşmalı olarak boşandı.

Gökhan Çıra kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.