Fenomen Mahkum dizisinde koronavirüs iddiası! Mahkum final mi yaptı, bitti mi?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum’dan kötü haber geldi. Son bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen dizinin 16. yeni bölümünün bu hafta 31 Mart akşamında yayınlanmayacağı açıklandı. Peki, Mahkum dizisi final mi yaptı, bitti mi?

Perşembe akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinden sevenlerine üzücü bir haber geldi. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisinin 16. yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacağı ve yerine tekrar bölümünün izleyenlerin karşısında olacağı aktarıldı.

Konu hakkında henüz net bir açıklama gelmezken son gelen iddialar koronavirüs vakası olduğu yönünde. Bu yaşanan gelişme ile birlikte Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisi tekrar bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak.

Fenomen Mahkum dizisinde koronavirüs iddiası! Mahkum final mi yaptı, bitti mi?

Dizi kadrosuna yeni dahil olan ve Sinyor karakterine hayat veren Talat Bulut, Mahkum’a yeni bir heyecan kattı. Bulut’un gelişi sonrasında senaryoda büyük değişimler yaşanırken özellikle Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak zorunda kalmaları herkesi şaşırttı.

Mahkum final mi yaptı?

Mahkum dizisi 31 Mart akşamında yayınlanmayacak. 16. yeni bölüm ise 7 Nisan Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacak.

Fenomen Mahkum dizisinde koronavirüs iddiası! Mahkum final mi yaptı, bitti mi? - Resim : 2

Mahkum dizisinin son bölümünde; büyük düellonun tam ortasında kayıplara karışan Fırat ve Barış, iki tarafın da kaygılanmasına sebep olmuştur. Köşe bucak her yerde aranmalarına rağmen izlerine rastlanılamamıştır. Sözünün çiğnenmesinden hoşlanmayan Sinyor’da bu meseleyi tamamen bitirmeye kararlıdır ve Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Fenomen Mahkum dizisinde koronavirüs iddiası! Mahkum final mi yaptı, bitti mi? ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.