Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasının her geçen gün öneminin artmasıyla birlikte, futbol takımları da bu yönde çalışmalar yapmaya başladı. Bu çerçevede, Fenerbahçe Fan Token (FB) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak tanımlanan "taraftar token'ı"dır. Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına da çeşitli ayrıcalıklar sunuyor. Bu çerçevede, Fenerbahçe Fan Token (FB) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Nasıl alınır?

FENERBAHÇE FAN TOKEN (FB) NEDİR, NASIL ALINIR?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Stoken ile birlikte hayata geçirdiği Ethereum Blokzinciri tabanlı bir kripto varlıktır. Bu token sayesinde taraftarlar ve sporseverler Fenerbahçe Spor Kulübü’nün imkanlarına erişerek kulüp ile etkileşime girme imkanına sahip olmaktadır. 

Fenerbahçe Token’ın maksimum arzı 190.700.000 adet ile sınırlıdır. Arzın tamamı 25 yıl içerisinde tamamlanacaktır. Tamamlandığında daha fazla token üretimi mümkün olmayacaktır.

Çeşitli branşlarda elde edilen “Galibiyet, Şampiyonluk ve Avrupa Başarıları” gibi senaryolarda token yakımı gerçekleştirilecektir.Yakım işlemleri tokenların geri döndürülemez bir adrese gönderilmesi ile dolaşımdan kaldırılmasıdır bu işlem sonucunda arz, 100 milyon adede kadar düşürülebilir.

Fenerbahçe Token sahipleri kulüplerinin yarınına etki ediyor. Token sahipleri marş seçimi ve forma tasarımından tesislerdeki bölümlerin adlarına kadar farklı konularda belirleyici oluyor. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkânının yanı sıra özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma olanağı da sağlıyor.

 

 

 

Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Fenerbahçe token
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.