Fekeli İle Hünkar Yaman Yeniden Kavuşuyor! Çukurova'da Hünkar Yaman Rüzgarı! İşte Yeni Kadro

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonu öncesinde canlandırdığı Hünkar Yaman karakteriyle herkesin beğenisini bir kez daha kazanan Vahide Perçin hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başrol oyuncularının çoğunun diziden ayrılması sonrasında Hünkar karakteri için bir kez daha yeşil ışık yandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteriyle bir kez daha herkesi kendisine hayran bırakan Vahide Perçin etkili bir kadın hikayesi ile yeniden geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Son oynadığı dizide bir türlü yerinin doldurulamadığı görünen usta ismin yeni dizisinde de yine büyük bir ses getirmesi bekleniyor.

Fekeli İle Hünkar Yaman Yeniden Kavuşuyor! Çukurova'da Hünkar Yaman Rüzgarı! İşte Yeni Kadro

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hemen ardından bambaşka bir yapımla yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Perçin bir süredir sağlık sorunları ile başı dertte olsa da birçok yapımdan teklif aldığını sonunda doğruladı.

Hayranları da usta sanatçıyı yeniden ekranlarda görmek isterken sonunda sevindiren haber geldi. Güçlü bir kadın hikayesi ile geri dönmeye hazırlanan Vahide Perçin’in Tims&B firması ile masaya oturduğu ve her konuda anlaştığı iddia edildi.

Fekeli İle Hünkar Yaman Yeniden Kavuşuyor! Çukurova'da Hünkar Yaman Rüzgarı! İşte Yeni Kadro - Resim : 2

Dizinin senaryosu hakkında çalışmaların devam ettiği ancak Perçin’in yeniden ekranlara geri dönmesi adına görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilirken sanatçının hayranları ise şimdilerde bu yeni yapım hakkında detayların da ne zaman ön plana çıkacağını merak etmekte.

Fekeli İle Hünkar Yaman Yeniden Kavuşuyor! Çukurova'da Hünkar Yaman Rüzgarı! İşte Yeni Kadro ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova vahide perçin Hünkar Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.