Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan'a estetik şoku! Doktoruna açtığı davada kusurlu bulundu!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan göz kapağı kaldırma ameliyatı olmuştu. Ameliyat sonrası nörolojik sıkıntılar yaşadığını belirten Erkan, doktoru Prof. Dr. Tamer Koldaş'a tazminat davası açmıştı. Dava sonucunun yer aldığı raporda ise Prof. Dr. Tamer Koldaş'ın uygulamalarının tıp biliminin ilke ve kurallarına uygun olduğu bilgisi yer aldı.

Oyuncu Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan, açtığı davada kusurlu bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan, geçirdiği felç sonrasında oluşan hasar sebebi ile Prof. Dr. Tamer Koldaş tarafından göz kapağı kaldırma ameliyatı oldu.

160 BİN TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Ameliyattan sonra nörolojik sıkıntılar yaşamaya başladığını iddia eden Jale Erkan, Prof. Dr. Tamer Koldaş 'a 160 bin TL'lik tazminat davası açtı.

Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan'a estetik şoku! Doktoruna açtığı davada kusurlu bulundu!

EZGİ MOLA'NIN ANNESİ KUSURLU BULUNDU

Davanın sonucunda hazırlanan raporda ise, profesörün ameliyatta kusursuz olduğu, davacı Erkan'ın ameliyat sonrası başka bir doktora gidip tedaviyi aksattığını ve başka bir doktor tarafından ameliyat edildiği bilgisi yer aldı. Diğer taraftan raporda Jale Erkan'ın kusurlu olduğu  da belirtildi.

Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan'a estetik şoku! Doktoruna açtığı davada kusurlu bulundu! - Resim : 2

"UYARILARI DİKKATE ALMADI"

Tüm bunlara ek olarak Jale Erkan, aydınlatılma formunun kendisine bilgi verilmeden imzalatıldığını aktarmıştı. Erkan'ın öne sürdüğü gibi aydınlatılma formunun kendisine bilgi verilmeden imzalatılmasının mümkün olmadığını söyleyen Prof. Dr. Tamer Koldaş, Erkan'ın ameliyat sonrası düzenli olarak kontrollerine gelmediğini, pansuman yaptırmadığını ve hatta uyarıları dikkate almadığını belirtti.

 

Ezgi Mola'nın annesi Jale Erkan'a estetik şoku! Doktoruna açtığı davada kusurlu bulundu! ile ilgili etiketler Ezgi Mola estetik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.