Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı

Yakın arkadaşı olan güzel oyuncu Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalandığı, ancak iki doz aşısı olduğu için bu süreci evinde hafif bir şekilde atlattığı haberleri yayınlandı.

Yakın arkadaşı olan güzel oyuncu Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalandığı, ancak iki doz aşısı olduğu için bu süreci evinde hafif bir şekilde atlattığı haberleri yayınlandı.

Bu haberden sonra herkes tarafından tanınan ve oldukça sevilen yakışıklı ve geçtiğimiz günlerde ekranlarda Camdaki Kız dizisinin Muzaffer’i rolüyle kendisini izlettirmeyi başaran başarılı oyuncu Enis Arıkan’ın da koronavirüse yakalandığı haberi tüm sosyal medyada gündem haline geldi.

Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı

Arıkan, bu haberi sosyal medya hesabından takipçileri ve onu sevenleri ile paylaştı. Böylece bu haberle iki arkadaşın da evlerinde karantina sürecini geçirdiği haberini almış olduk.

Dünya Güzeli Korona Oldu! 

Enis Arıkan, sosyal medya hesabından kendi fotoğrafını paylaşarak fotoğrafın altına şu cümleyi yazdı: ‘’Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu.’’ yazarak takipçilerine koronavirüse yakalandığını duyurmuş oldu.

Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı - Resim : 2

Aynı zamanda Enis Arıkan, 2 aşısını da tamamladığı için evinde rahat bir şekilde bu süreci atlattığını, terleme ve öksürük dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadığını fakat bulunduğu durum itibariyle dizi çekimlerine de bir süre ara verilmesi gerektiğini de ifade etti.

‘’Aşı Olmanın Ekmeğini Yiyorum’’ Dedi! 

Bu açıklamalarının yanı sıra Enis Arıkan, inanılmaz fazla mesaj geldiğini ve üzülerek hiçbirine geri dönemediğini, sürekli uyuyakaldığını, yorgunluğunun olduğunu ancak bunlara rağmen iyi durumda olduğunu ifade etti.

Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı - Resim : 3

Bunun yanı sıra Arıkan: ‘’Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve bu yüzden süreci daha kolay atlatıyorum. Terliyorum ve biraz da öksürüyorum.’’ ifadeleri ile şu anki durumunu da sevenleriyle paylaşmış oldu. Mevcut durumundan ötürü Camdaki Kız dizisindeki rolüne de bir süre ara vermesi gerektiğini ve dizisindeki 2. sezon çekimlerine ara verdiği haberini de paylaştı.

Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı - Resim : 4

Kendisinin tekrar sağlığına kavuşacağı günü ve dizisi ile ekranlara geleceği vakti görmeyi iple çekiliyor.

Ezgi Mola'dan Sonra Enis Arıkan da Koronavirüse Yakalandı! Terleme Ve Öksürük Var! Açıklamayı Kendi Yaptı ile ilgili etiketler Enis Arıkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.