Ezgi Mola, ''Bir tartışma da ben başlatayım'' diyerek kendini kişisel gelişim uzmanı ilan edenlere isyan etti

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ezgi Mola, konuk olduğu Potkal Psikoloji adlı YouTube kanalında çekim esnasında duyulan motor sesine ve sosyal medyada takipçi sayısı artınca kendisini kişisel gelişim uzmanı ilan eden kişilere isyan etti.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ezgi Mola,  Potkal Psikoloji adlı YouTube kanalına konuk oldu. Klinik Psikolog Mehtap Güngör ve Caner Özyurtlu ile sohbet eden ünlü oyuncu çekim esnasında duyulan motor sesine ve sosyal medyada takipçi sayısı artınca kendisini kişisel gelişim uzmanı ilan eden kişilere isyan etti. İşte detaylar...

Ezgi Mola, ''Bir tartışma da ben başlatayım'' diyerek kendini kişisel gelişim uzmanı ilan edenlere isyan etti

Yer aldığı birçok dizi ve film ile milyonlarca insanın beğenisini kazanan 40 yaşındaki ünlü oyuncu Ezgi Mola, Potkal Psikoloji adlı YouTube kanalında samimi açıklamalarda bulundu.

Çekim esnasında duyulan motor sesine sinirlenen Ezgi Mola, motor kullananlara isyan etti.

Ezgi Mola, ''Şu motorlarınızın egzozlarını deldirmeyin çok varoş bir şey arkadaşlar. Ben motosiklet kullanmaya yıllardır bayılırım, o motor sesi bana çok hoş gelir ama yalnızca İstanbul Park’ta tatlı gelir. Bebeği olan bir insan olarak o motoru olanlara bir sinirleniyorum'' dedi.

Ezgi Mola, ''Bir tartışma da ben başlatayım'' diyerek kendini kişisel gelişim uzmanı ilan edenlere isyan etti - Resim : 2

TAKİPÇİ SAYISI ARTINCA KENDİSİNİ KİŞİSEL GELİŞİMCİ İLAN EDENLERE İSYAN ETTİ!

Ezgi Mola, ''Bir tartışma da ben başlatayım'' diyerek sosyal medyada takipçi sayısı artınca kendisini kişisel gelişimci ilan eden kişilere isyan etti. İşte Ezgi Mola'nın o açıklaması:

Bir tartışma da ben başlatayım. Kişisel gelişimciler var ya takipçi sayısı 250 binin üzerine çıkınca kitabım raflarda imza günüm var diyorlar. Bu kadar çabuk olmamalı bu iş, bu işin eğitimini alan bunca yıl okuyan insanlar var.

Ezgi Mola, ''Bir tartışma da ben başlatayım'' diyerek kendini kişisel gelişim uzmanı ilan edenlere isyan etti ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.