Evlilik hazırlığı yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor?

Hadise geçtiğimiz haftalarda, Haziran ayından beri aşk yaşadığı kendisinden 3 yaş küçük olan iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almıştı. Evlilik teklifinin ardından Hadise'nin ilk hamlesi Instagram hesabından Dinçerler'i takip etmek olmuştu. Dinçerler'den bugün flaş bir hamle geldi. Genç iş adamı sevgilisiyle romantik pozlarını paylaşıp aşklarını gözler önüne serdiği hesabını kapattı. Dinçerler'in bu hareketi ilişkilerinde kriz çıktığı iddiasını beraberinde getirdi.

36 yaşındaki ünlü pop şarkıcı Hadise geçtiğimiz haftalarda, ünlü bir kahve zincirinin Türkiye CEO'su olan 33 yaşındaki Mehmet Dinçerler'den aldığı evlilik teklifiyle havalara uçmuştu. Bu güzel gelişmenin hemen ardından ise sevgilisinin kız kardeşi Tuğba Dinçerler ve Ozan Uçar'ın düğününe katılmıştı. Hadise sevgilisinin kız kardeşinin düğününde müstakbel kayınvalidesiyle yan yana görüntü vererek 'istenmeyen gelin' iddialarına son noktayı koymuş ve aileye girdiği mesajını vermişti.

Instagram hesabında 13,4 milyon takipçisi olan ama yalnızda kendi markasını takip eden Hadise, evlenme teklifinin hemen ardından sevgilisini takibe almıştı. Sevgilisinin paylaşımlarına ise 'nişanlım' şeklinde yorum yapmıştı.

Daha önce sevgilisiyle sık sık karelerini kendi hesabında paylaşan Hadise'nin sevgilisini takip etmesi için evlenme teklifi almayı beklemesi ise herkesi şaşırtmıştı.

MEHMET DİNÇERLER INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Bugün Instagram hesabında milyonlarca takipçisi bulunan Hadise'nin takip ettiği kişi sayısının yeniden 1'e düşmesi görenleri şaşırttı. İlk başta Hadise'nin sevgilisini takipten vazgeçtiği ve ilişkilerinde kriz çıkttığı iddia edildi ancak daha sonra Mehmet Dinçerler'in hesabını kapattığı görüldü. Sosyal medyada ikili hakkında 'ilişkilerinde kriz çıktı' yorumları yapıldı.

 Evlilik hazırlığı yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor?

Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabını kapatma nedeni ise merak konusu oldu. Bu gelişme “İlişkilerinde sıkıntı mı var?” yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Hadise’nin 3 milyonluk tektaşı Dinçerler ailesinde krize neden olmuş, iflas davasında konu edilmişti.

 SuperHaber Özel Haber / Merve BARUT

Evlilik hazırlığı yapan Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? ile ilgili etiketler Hadise Instagram Sosyal Medya mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.