Evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! İşte evde kına paketleme başvurusu

Son dönemlerde başta ev hanımları olmak üzere birçok vatandaş daha fazla kazanç elde etmek için evde ek iş imkanlarını araştırıyor. Düğün sezonun da açılmasıyla birlikte evde ek iş yaparak para kazanmak isteyenler evde kına paketleme işi ile 5 bin TL'ye kadar kazanç elde edebiliyor. İşte, evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemlerde yaşanan ekonik sıkıntılar sebebiyle vatandaşlar, evde hazırlayıp para kazanabilecekleri paketleme işlerini büyük bir merakla araştırıyor. 

EVDE KINA PAKETLEME İŞİ

Düğünler, kına geceleri, asker kutlamaları gibi organizasyonlarda kına olmazsa olmaz unsurlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Kınaların ise bu davetler için paketlenmesi gerekiyor.

Bu çerçevede firmalar da, paketleme için ayrı bir işçi çalıştırmak yerine evden paketleme işi yapabilecek insanlarla çalışıyorlar. Bu da adeta yeni bir istihdam alanı sağlıyor.

Evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! İşte evde kına paketleme başvurusu

EVDE KINA PAKETLEME İŞİ ÜCRETİ 

Evde paketleme işi ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de evde kına paketleme işi ücretleri... Kazanç, kına paketi adedi ve çalışına firmaya göre değişiklik göstermektedir.

Genellikle firmalar kına paketi başına 1 TL para veriyor... Dolayısıyla maksimum bir aylık çalışma ile 5 bin TL kazanabilirsiniz. 

Evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! İşte evde kına paketleme başvurusu - Resim : 2

EVDE KINA PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU

Evde kına paketleme işi başvurusu ile ilgili haberimizde bir başvuru formuna yer vermiyoruz... Kullandığınız arama motoruna (Google, Yandex vb.) "Evde kına paketleme işi başvurusu" yazarak çeşitli firmalara ve başvuru formalarına ulaşabilirsiniz. 

Evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! İşte evde kına paketleme başvurusu - Resim : 3

Evde kına paketleme işi ile ayda 5 bin TL maaş! İşte evde kına paketleme başvurusu ile ilgili etiketler Evde ek iş evde kına paketleme evde paketleme başvurusu Evde Paketleme İşi Başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.