Eski eşiyle tatile giden Ece Erken iddiaları yalandı: "Pardon, geri zekalı mısınız?"

Geçtiğimiz sene içerisinde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken hakkında çıkan iddiaları yalandı. Eski eşi Serkan Uçar ile yeniden barıştığı iddiaları sonrasında sessiz kalmayan Erken bu haberlerin asılsız olduğundan söz etti.

Ünlü sunucu Ece Erken geçtiğimiz günlerde oğlu ve eski eşiyle yurt dışında tatile gidince olanlar oldu. 2015 yılında olaylı bir şekilde boşandığı bir çocuğunun babası Serkan Uçar ile sadece oğlu için tatile gittiğini belirten Erkan hakkında çıkan barıştığı yönündeki iddiaları da yalanladı.

Ece Erken, 2014 yılında nikah masasına oturduğu bir çocuğunun babası Serkan Uçar ile 2015 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Yıllardır sadece çocukları için bir araya gelen ikili geçtiğimiz günler içerisinde çocuklarının zaman geçirmesi adına yurt dışına tatile gitti.

Ece Erken

İkiliden gelen bu haberler sonrasında açıklama yapmak durumunda kalan Ece Erken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Pardon, geri zekalı mısınız? 'Para bitti, Ece Katar'a gitti' yorumlarını falan okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi. Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük."

Ece Erken

"Eymen'in, Eymen'in çocuğuna yetecek durumum var. Lütfen merak etmeyin olur mu? Kimseye ihtiyacım hiç olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir." dedi.

Eski eşiyle tatile giden Ece Erken iddiaları yalandı: "Pardon, geri zekalı mısınız?" ile ilgili etiketler Ece Erken
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.