Mahkemeden güzel haber! Ece Erken'in sapığı akıl hastanesine yatırılacak

Sunucu Ece Erken kendisine telefonda ''Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. öldürür. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim'' şeklinde tehditler savuran Erdal Çınar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ece Erken, mahkemenin Erdal Çınar hakkındaki kararını sosyal medya hesabından paylaştı. Rahat bir nefes alan ünlü sunucu, ''Mahkeme Erdal Çınar'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar vermiş. Allah razı olsun, Şafak'ın en istediği şeydi.'' dedi.

Sunucu Ece Erken, 27 Ocak 2022'de silahlı saldırıda kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ve kendisini telefon üzerinden tehdit eden Erdal Çınar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Ece Erken ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiği gerekçesiyle Erdal Çınar hakkında iddianame düzenlenmişti.

''SENİ DOĞRARIM!''

İddianamede, Erdal Çınar'ın, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na gönderdiği mesajların incelemesinde şunları kaydettiği belirlenmişti: "Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. öldürür. Seni mezbahaya alır sığır gibi doğrarım, sana sığır desem sığırlara hakaret olur, seni elime geçirdiğim zaman o namus dediğin şeyi delik deşik etmezsem bana Erdal Ç. demesinler."

Erdal Çınar ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu avukat olarak tanıdığını, evli olmasına rağmen Ece Erken ile birlikte olduğunu duyduğunu, bu nedenle Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini tehdit etmeye başladığını iddia etmişti.

AKIL HASTANESİNE YATIRILACAK

Çınar'ın Mahmutyazıcıoğlu'na yönelik 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarını işlediği gerekçesiyle cezalandırılması talep edilmişti. Ece Erken, mahkemenin kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Erken, Erdal Çınar'ın akıl hastanesine yatırılacağını açıkladı.

Instagram sayfasından mahkeme kararını paylaşan Ece Erken şu ifadelere yer verdi: ''Yıllardır peşimdeki sapık Erdal Çına'a Şafak'ın açtığı ve değerli avukatımın dahil olduğu(Şafak'ın avukatları davalarını bıraktığı için) mahkeme bugün sonuçlanmış. Ve mahkeme Erdal Çınar'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar vermiş. Allah razı olsun, Şafak'ın en istediği şeydi.''

Mahkemeden güzel haber! Ece Erken'in sapığı akıl hastanesine yatırılacak - Resim : 3

Mahkemeden güzel haber! Ece Erken'in sapığı akıl hastanesine yatırılacak ile ilgili etiketler Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.