Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler koronavirüse yakalanadı! Sağlık durumu nasıl?

2019 yılında kendisinden 11 yaş büyük olan oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturan 27 yaşındaki tescilli güzel Berfu Yenenler'den kötü haber... Aktif kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla adından sıklıkla söz ettiren Berfu Yenenler koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Test sonucusu sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler koronavirüse yakalandığını duyurdu. Eser Yenenler'in eşi ve iki çocuğunun annesi Berfu Yenenler son sağlık durumu hakkında da takipçilerine ve sevenlerine bilgi verdi.

Test sonucusu sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler koronavirüse yakalandığını duyurdu. Eser Yenenler'in eşi ve iki çocuğunun annesi Berfu Yenenler son sağlık durumu hakkında da takipçilerine ve sevenlerine bilgi verdi.   Adını ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' programıyla duyuran komedyen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, pozitif çıkan test sonucunu Instagram hesabından paylaştı. Yenenler, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.  Berfu Yenenler elinde test sonucuyla paylaştığı fotoğraf karesine "Evet kötü haber geldi maalesef ben de Covid pozitifim. Dünden beri birçok test yaptım ikna olmak adına çünkü zaten şu an her hastalık çok salgın ama maalesef Covidmiş. Şimdilik çok rahat ve neredeyse sıfır semptomla geçiriyorum. Bu şekilde devam eder umarım. Çocuklar ve Eser iyi kendimi ihtimal olduğu anda izole ettim. Umarım onlara da bir şey olmadan ben tek başıma hızlıca atlatacağım" notunu düştü.    Yenenler'e bu paylaşımının ardından aralarında Gizem Hatipoğlu, Bengü gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları geldi.     Berfu Yenenler’in eşi Eser Yenenler 2020 yılının Kasım ayında koronavirüse yakalanmış ancak sağlıklı bir şekilde atlatmıştı. Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Adını ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' programıyla duyuran komedyen Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, pozitif çıkan test sonucunu Instagram hesabından paylaştı. Yenenler, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Berfu Yenenler elinde test sonucuyla paylaştığı fotoğraf karesine "Evet kötü haber geldi maalesef ben de Covid pozitifim. Dünden beri birçok test yaptım ikna olmak adına çünkü zaten şu an her hastalık çok salgın ama maalesef Covidmiş. Şimdilik çok rahat ve neredeyse sıfır semptomla geçiriyorum. Bu şekilde devam eder umarım. Çocuklar ve Eser iyi kendimi ihtimal olduğu anda izole ettim. Umarım onlara da bir şey olmadan ben tek başıma hızlıca atlatacağım" notunu düştü.

Berfu Yenenler koronavirüse yakalanadı! Sağlık durumu nasıl?

Yenenler'e bu paylaşımının ardından aralarında Gizem Hatipoğlu, Bengü gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları geldi.

Berfu Yenenler’in eşi Eser Yenenler 2020 yılının Kasım ayında koronavirüse yakalanmış ancak sağlıklı bir şekilde atlatmıştı. Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler koronavirüse yakalanadı! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Eser Yenenler berfu yenenler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.