Engin Akyürek'in sinema filminin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Çağan Irmak ile Avşar Film'i yeniden buluşturan projenin hazırlıkları sürüyor.

Çekimleri İznik'te terkedilmiş bir köyde ay sonunda başlayacak olan filmde Engin Akyürek'e başrolde Hilal Altınbilek eşlik edecek.

Usta oyuncu Şerif Sezer'in de güç katacağı kadroda kilit rollerden birini de Osman Alkaş canlandıracak. Tiyatro oyuncusu Alkaş, son olarak Kerem Bürsin'le "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisinde Rauf Anne rolüyle kamera karşısına geçmişti.

Gerilim dram türündeki filmde Alkaş, köyde çocuk oyuncuyu bağlayan adam rolüne hayat verecek. Çocuklarla ilgili vereceği mesajlarıyla ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekecek olan filme bir süredir isim aranıyordu. Projeye "Çocuklara Dokunma" isminin verilmesi planlanıyor. Çağan Irmak, film çekimlerini tamamladıktan sonra Mahinur Ergun'un yazdığı "Gülizar" dizisini yönetmeye başlayacak.

osman_alkasI

OSMAN ALKAŞ KİMDİR?

3 Kasım 1955 yılında KKTC Lefkoşa‘da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Lefkoşa’da tamamlamıştır. Ailesinin oyunculuk konusunda tepkisine rağmen Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana bilim Dalı mezunudur.

Lefkoşa Belediye Tiyatrosunun kurucularındandır ve halen aktif olarak üyesidir. 2009 yılında Satirigo Tiyatrosu'ndan "Başarı ve Barış Ödülü"nü almıştır. Alkaş bir çok dizi ve filmde başarılı bir şekilde oynamıştır. Ayrıca reklam filmlerinde de oynamıştır. Tv programları da yapan ünlü oyuncu aynı zamanda radyo programları da yapmıştır. öyle bir geçer zaman ki dizisinde oynamıştır.

Osman Alkaş, kendisi gibi tiyatrocu olan Deniz Çakır ile yakın bir ilişkiye sahiptir. Aralarında nikah yoktur; ama Çakır'ı "hayat arkadaşım" olarak tanımlamaktadır. Alkaş Kıbrıs'ta yaşamaktadır. Dizi çekimleri için ara sıra İstanbul'a gelmektedir. Ayrıca usta oyuncunun 3 tane köpeği mevcuttur. Usta oyuncu 180 cm boyunda ve 99 kilodur.

Osman Alkaş'ın Oynadığı Dizi Ve Filmler

Gölgeler Ve Suretler

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Efsane Beşli

Pamuk Prenses Ve Avcı

Uzun Hikaye

Eski Hikaye

Hükümet kadın 2

Sarmaşık

Bedel

Engin Akyürek'in sinema filminin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı? ile ilgili etiketler Engin Akyürek Hilal Altınbilek şerif sezer osman alkaş çağan ırmak çocuklara dokunma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.