Emanet 164. bölüm fragmanı

Emanet 164. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 21 Nisan 2021 Çarşamba akşamı 163. son bölümü ile yayınlanan Kanal 7 dizisi Emanet tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta bir miktar reyting düşüşü yaşasa da hafta içi yine de zirvede yer alan Emanet 22 Nisan 164. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti.

Emanet 164. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı diziye geçtiğimiz bölümlerde Kiraz karakterini oynayan Gülderen Güler veda etmişti. Yaman'ın Seher'den özür dilemesi sonrası ikilinin arasındaki buzların erimesi beklenirken aldıkları bir haber her şeyi geride bırakıyor. Peki 22 Nisan Emanet 164. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Peki Emanet dizisinin bugünkü bölümünde neler yaşandı?

Emanet’te bu akşam Yaman’ın özrü sorunları çözmek üzereyken ikili başka bir sınav yaşar.

Emanet dizisi 22 Nisan Perşembe 164. bölüm fragmanı izle

Yaman’ın dilediği özür, ikili arasındaki sorunları çözecek ve tüm sorunlar geride kalacak derken aldıkları haber Yaman ve Seher’i büyük bir şok içinde bırakacaktır.

EMANET 164. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 164. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Tülin Özen emanet 164. bölüm fragmanı emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.