Emanet 158. bölüm fragmanı

Emanet 158. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 157. son bölümü ile ekrana geldi. Geçtiğimiz Cuma akşamı Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid gibi dizileri tüm kişiler kategorisinde geride bırakan Emanet 158. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan harekete geçti.

14 Nisan Emanet 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak ediliyor. 12 Nisan akşamı Sefirin Kızı gibi fenomen diziyi geride bırakan Emanet dizisinin başrolünde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan yer alıyor. İkilinin hayranları ise dizide Seher ile Yaman arasındaki iyileşmeyi çılgınca destekliyor. Dizinin takipçileri 14 Nisan Emanet 158. bölüm fragmanı izlemek için şimdiden harekete geçti.

Annesi ve babasını kaybeden Yusuf'u emanet olarak gören Yaman ile Seher'in etrafında gelişen olayları konu alan Emanet dizisi tüm hızıyla devam ediyor.

Emanet 14 Nisan Çarşamba 158.bölüm fragmanı izle


Yaman, kendini Seher'e affetirmek için elinden geleni yaparken Seher tüm bu olanlara anlam veremez. Ve Seher'i umulmadık bir olay etkileyecektir.

EMANET 158. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 158. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 158. bölüm fragmanı emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.