Elin Oğlu Chaby, Survivor 2023 yarışmacısı oldu! Chaby kim, nereli, kaç yaşında?

Seneler önce ATV’de yayınlanan “Elin Oğlu” isimli program ile adını duyuran ve şimdilerde de sosyal medya fenomeni olan Chaby, Survivor 2023 sezonunun yarışmacı kadrosuna dahil oldu.

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından birisi olan Survivor, yeni sezonu henüz başlamamış olmasına rağmen gündemden düşmemeye devam ediyor. 12 yıllık aranın ardından gelen kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı ile 2022 sezonunu noktalayan yarışma programı, şimdi de 2023 sezonu gelişmeleri ile yakından takip ediliyor.

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın Türk ekranlarına kazandırdığı en önemli projelerden birisi olarak gösterilen Survivor yarışması, yeni sezonu için çalışmalara son sürat devam ediyor. Şu an kanalda yayınlanmaya devam eden MasterChef Türkiye yarışmasının final yapmasının hemen ardından Murat Ceylan’ın sunumu ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan fenomen yarışma programı, yeni kadrosu ile şimdiden konuşulmaya başlandı.

Bir süredir 2023’te konsept değişikliğine gideceği konuşulan Survivor yarışması, Acun Ilıcalı’nın son günlerde yaptığı paylaşımlar ile gündemde sık sık yer almaya başladı. Bu sene Fenomenler- Ünlüler konsepti ile ekranlara geleceği kesinleşmiş olan yarışma programının yarışmacı kadrosu da hemen hemen tamamlandı. Bu kapsamda yarışmanın Fenomenler takımına dahil olan isimlerden birisi de Chaby Han oldu. Peki, Chaby Han kimdir?

CHABY HAN KİMDİR?

Elin Oğlu Chaby, Survivor 2023 yarışmacısı oldu! Chaby kim, nereli, kaç yaşında?

15 Haziran 1992 tarihinde Güney Kore’de dünyaya gelen Chaby Han, seneler sonra Türkiye’ye geldi. 2015- 2016 yılları arasında Sinan Çalışkanoğlu ve Ömür Varol’un sunuculuğunda yayınlanan “Elin Oğlu” isimli programda boy gösteren Chaby, sempatik tavırları ile oldukça dikkat çekti. Programın hemen ardından Türkiye’de kalmaya devam eden ve her fırsatta Türkiye’yi kendi vatanı gibi hissettiğini belirten Chaby, bir süre sonra sosyal medyada aktif olmaya başladı. Şu an Twitter, Instagram ve YouTube’da oldukça fazla takipçisi olan Chabby, ürettiği içerikler sayesinde popülerliğini artırmaya ve sosyal medya fenomeni olarak anılmaya devam ediliyor.

CHABY HAN EVLİ Mİ?

Survivor’ın yeni sezonunun yarışmacı kadrosuna dahil olması ile herkesi şaşırtan Chaby Han, geçtiğimiz aylarda Gülce Elibol ile hayatını birleştirdi.

Elin Oğlu Chaby, Survivor 2023 yarışmacısı oldu! Chaby kim, nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Survivor 2023 Chaby Han
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.