EDHO 169. bölüm fragmanı izle!

EDHO 169. bölüm fragmanı izle… EDHO 169. bölüm fragmanı merak ediliyor. EDHO 169. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

EDHO 169. bölüm fragmanı izle… ATV ekranlarının fenomen dizisi EDHO’ın 169. yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmakta. Peki, EDHO 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO son bölümde neler yaşandı?

EDHO dizisinin son bölümünde; Tahir büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Nehir'in Nazım'ı tercih etmesi sonrasında deliye dönen Tarık her şeyi kenara bırakarak Fulya ile nişan hazırlıklarına devam eder. Polis Nehir'i ararken onun Nazım ile bir ilişkisi olduğu yönünde ipucuna rastlar. Nazım da Nehir'i korumak adına elinden gelen her şeyi yaparken Zahra'nın büyük sürprizi gözlerden kaçmaz.

 

EDHO 169. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler EDHO EDHO 169. bölüm fragmanı EDHO 169. yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.