EDHO 168. bölüm izle

EDHO dizisinin 168. bölümü ATV ekranlarında. 20 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak olan EDHO dizisinin 168. bölümünü tek parça full hd halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

EDHO dizisinin 168. bölümü ATV ekranlarında 20 Ekim tarihinde yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde EDHO 168. son bölümünü izlemek isteyenler link arayışına başlıyor. Peki, EDHO 168. bölümünde bizleri neler bekliyor?

EDHO dizisinin yeni bölümünde; Çakırbeyli ailesinde bir türlü sular durulmaz. Alpaslan’ın kendi başına aldığı kararlar ailesini zor durumda bırakırken Hızır Reis de ölümden dönmüş ve tekrardan hayata tutunmuştur. Korkmazlarla devam eden savaş sürecince herkesin çok değer verdiği Şahin Ağa arada kalmıştır. Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar'ın birbirleriyle olan düşmanlığı ise her geçen gün hız kesmeden devam etmektedir.

EDHO 168. BÖLÜM İZLE

İşte EDHO 168. bölümünü tek parça full hd halinde izleyebileceğiniz link…

EDHO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alpaslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister.

Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.