Ece Ronay canlı yayında itiraf etti! ''Dilan Polat'a özenerek güzellik merkezi işine girdim!''

2. sayfa programına konuk olan güzellik merkezi sahibi fenomen Ece Ronay'ın Dilan Polat hakkındaki açıklamaları dikkat çekti. Dilan Polat'ın hayatına özenerek güzellik merkezi işine girdiğini söyleyen Ronay, bakın daha neler söyledi.

Eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla gündem olan Ece Ronay, bu kez de Dilan Polat hakkındaki açıklamaları ile gündeme geldi. 2. sayfa programına konuk olan güzellik merkezi sahibi fenomen Ece Ronay'ın Dilan Polat hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.

''DİLAN POLAT ROL MODELİMDİ...''

''Dilan Polat, hepimizin idolüydü. Rol moddelimdi...'' diyen Ece Ronay'ın Polat hakkında açıklamaları şu şekilde:

''Güzellik merkezi açanlar Dilan Polat'a özenerek girdi bu işe. Bu kadar kolaysa bizde yapabiliriz bizde ünlüyüz diyerek girdik güzellik merkezine işine. Dilan Polat'ın hayatı bana çok büyük rol model olmuştu. Rol modelimdi… Sektöre ilk girdiğimde şubesi olabilmek için Dilan Polat, 15 milyon TL istedi. Güzellik merkezi işine ‘bu işte para var’ diyerek Dilan’ın paylaşımları sonrası girdim. Cihazlarımı da ondan aldım. İlk şubemi açmak için arabamı, evimi sattım. Ayda 100 bin zor kazanıyorum. Müteahhit olduğunu söyleyen bir kişi gelip 15 şubelik bayilik anlaşması yapmak istedi. Bu bana tuhaf geldi, kabul etmedim. Dilan cezaevine girdikten sonra paylaşımlarını arar oldum, ne güzel eğleniyordum!''

Ece Ronay canlı yayında itiraf etti! ''Dilan Polat'a özenerek güzellik merkezi işine girdim!''

Ece Ronay canlı yayında itiraf etti! ''Dilan Polat'a özenerek güzellik merkezi işine girdim!'' ile ilgili etiketler Ece Ronay Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.