Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden ayrıldı?

Ece Erken, evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla görüşmeye başlamış ama bu ilişkiyi uzun zaman saklamayı başaramamıştı. Erken geçtiğimiz günlerde Mahmutyazıcıoğlu'yla ilişkisinin bittiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Söz konusu haberlerin çıkmasının ardından Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşinden ayrılırken, Ece Erken’in de sunuculuk yaptığı programdaki işine son verilmişti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ  Erken ve Mahmutyazıcıoğlu ayrılığına dair tüm ayrıntıları bu haftaki köşesinde paylaştı: 

Duyduğuma göre Ece Hanım’ın kıskançlıkları, Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisinden uzaklaşmasına neden olmuş. Ayrıca işini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ece Erken, başına gelen tüm kötü olaylar nedeniyle sevgilisini suçluyormuş. Bu durum da aralarının iyice bozulmasına yol açmış.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden ayrıldı?

Bir ara yakın dostu Sezer Dereli’yle birlikte New York’a giden Ece Erken, dönüşte Instagram sayfasından sevgilisinin tüm fotoğraflarını sildi. Aralarındaki tüm iplerin koptuğu da bu olayla ortaya çıktı.

 

 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Ece Erken Aşk Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.