Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta Kemal Doğulu’nun yerine konuk jüri olarak katılan Hande Demir Acar kimdir sorusu merak edildi. Sizler için araştırdık. Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir detaylı bilgi haberimizde.

Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının veda eden sevgili jüri üyesi Kemal Doğulu'nun yerine konuk jüri olarak yarışmaya katılan Hande Demir Acar araştırılmaya başlandı. Sizler için Hande Demir Acar'ın hayatını derledik. 

Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir?

Hande Demir Acar 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Işık Lisesi’nden mezun olmuştur. Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitimini tamamlayan Acar'ın hayali bir gün ana haber bülteni sunmaktı. Ancak hayat çok da planladığı gibi gitmedi. Henüz 22 yaşındayken üniversitede aşık olduğu, İş insanı Erdinç Acar ile dünyaevine girdi.

Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Evliliğinin ilk senesinde kucağına ilk çocuğu dünyaya gelmiştir.İlk parasını yıllar önce açtığı ikinci el butiği sayesinde kazandı. Aslan, Masal ve Mavi, adlı üç çocuk annesi 36 yaşındaki Hande Acar'ınInstagram'da 100 binin üzerinde takipçisi var.Hande-Erdinç Acar,ile 2006'da evlenmiş, 2010'da boşanmıştı. 2011'de ikinci kez nikah masasına oturmuşlardı. Ancak ikili Temmuz 2020'de evliliklerine son noktayı koydu.Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar'la, işadamı Teoman Demir'in kızı Hande Demir, Las Vegas'ta evlendi.Sosyetik güzel şimdilerde ise adından Doya Doya Moda adlı program ile söz ettirmeye başladı. Programın jüri koltuğunda yer alacağı ile gündem oldu.

Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda Hande Demir Acar kimdir kaç yaşında yeni jüri
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.