Öğretmen il içi tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İl içi öğretmen tayin sorgulama 2024!

2024 yılı için öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyuruldu. Öğretmenlerin il içinde farklı eğitim kurumlarına atanma isteğiyle yaptığı başvurular ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Bu bağlamda '2024 öğretmen tayin sonuçları' veya 'İl içi tayin sonuçları 2024' gibi konu başlıkları arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Öğretmen il içi tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İl içi tayin sorgulama 2024!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılı için öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçlarını açıkladı. Öğretmenlerin, aynı il içinde farklı eğitim kurumlarına atanma talepleriyle ilgili yaptıkları başvurular ve bu başvuruların sonuçlarının ne zaman duyurulacağı büyük merak konusu olmuştu. Bu nedenle "2024 öğretmen tayin sonuçları" ve "İl içi tayin sonuçları 2024" gibi başlıklar arama motorlarında sıkça aratıldı. Peki, öğretmenlerin il içi tayin sonuçları açıklandı mı ve ne zaman açıklanacak? İşte, 2024 yılı için il içi tayin sorgulama detayları!

Öğretmen il içi tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İl içi öğretmen tayin sorgulama 2024!

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları, 13-17 Mayıs tarihleri arasında MEBBİS (mebbis.meb.gov.tr) veya MEB Personel (personel.meb.gov.tr) sistemleri üzerinden alındı. Başvurular kapsamında öğretmenler, 40 eğitim kurumu tercihinde bulunabildi.

MEB takvimine göre, il içi yer değiştirme sonuçları 22 Mayıs'ta açıklandı. Sonuçlar, MEB'in resmi internet sitesi üzerinden erişime sunuldu. Öğretmenler, il içi atama sonuçlarına mebbis.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

Atama listelerinin ilgili valiliklerce sisteme girilmesi ve atama kararnamelerinin oluşturulması işlemi 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Öğretmenlerin yeni görev yerlerine ilişkin ayrılma işlemleri ise 14 Haziran 2024 itibarıyla yapılacak.

İL İÇİ ÖĞRETMEN TAYİN SORGULAMA 2024

Öğretmenler, il içi yer değiştirme sonuçlarını MEBBİS sistemi üzerinden sorgulayabilir. Sisteme giriş yaparak tercih ettikleri okullarda yer alıp almadıklarını kontrol edebilirler.

İl içi tayin sonuçlarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için mebbis.meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Öğretmen il içi tayin sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İl içi öğretmen tayin sorgulama 2024! ile ilgili etiketler Öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.