Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkanlık adayları kimler?

Galatasaray Spor Kulübü'nün merakla beklenen başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 104. dönem yönetiminin belirleneceği bu önemli genel kurul hakkında detaylar merak ediliyor. Bu bağlamda 'Galatasaray başkanlık seçimi 2024' veya 'GS başkanlık seçimi ne zaman?' gibi sorular arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkanlık adayları kimler? İşte, Galatasaray başkanlık seçim tarihi 2024!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 104. dönem yönetiminin belirleneceği bu kritik genel kurul hakkında detaylar ilgiyle takip ediliyor. Bu çerçevede, 'Galatasaray başkanlık seçimi 2024' veya 'GS başkanlık seçimi ne zaman?' gibi sorular sıkça arama motorlarında aranıyor. Peki, 2024 Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Galatasaray başkan adayları kimler? İşte, Galatasaray başkanlık seçim tarihi 2024!

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkanlık adayları kimler?

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN 2024?

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Seçim, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak.

Yaklaşık 10 bin üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu bu genel kurulda, oy verme işlemi saat 15.00'te sona erecek. Oy kullanma işlemi için Galatasaray Lisesi'nde toplam 20 sandık kurulacak. Yeterli çoğunluğun aranmayacağı bu genel kurulda, kongre divan heyetinin oluşturulmasının ardından seçimlere geçilecek.

GALATASARAY BAŞKANLIK ADAYLARI KİMLER?

Bu seçimde mevcut başkan Dursun Özbek ve anayasa profesörü ile siyasetçi Süheyl Batum başkanlık için yarışacak. Genel kurul üyeleri, Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

Asıl Üyeler: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan

Yedek Üyeler: Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora

Süheyl Batum'un Yönetim Kurulu Listesi:

Asıl Üyeler: Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman

Yedek Üyeler: Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet Siber Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, Hikmet Ozan Öğüt

Galatasaray camiası için büyük öneme sahip olan bu seçimde, kulübün geleceği şekillenecek. Yeni başkan ve yönetim kurulu, Galatasaray’ın önümüzdeki yıllarda izleyeceği yol haritasını belirleyecek. Taraftarlar ve üyeler, bu seçim sonucunda kulübün daha başarılı ve istikrarlı bir yönetimle yoluna devam etmesini umut ediyor. 

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkanlık adayları kimler? ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.