Eylem Tok tutuklandı mı? Eylem Tok nerede? Eylem Tok yakalandı mı?

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazanın ardından ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve ehliyetsiz oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Bu gelişmelerin ardından 'Eylem Tok tutuklandı mı?' sorusu arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Eylem Tok tutuklandı mı? Eylem Tok nerede? Eylem Tok yakalandı mı? İşte, Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında son gelişmeler...

Oğuz Murat Aci'nin trajik ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur için kırmızı bülten çıkarıldı. Bu durum, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı ve "Eylem Tok tutuklandı mı?" sorusu, internet aramalarında sıkça yer almaya başladı. Peki, Eylem Tok tutuklandı mı, nerede, yakalandı mı? İşte, Eylem Tok ve oğlu hakkında merak edilenler...

Eylem Tok tutuklandı mı? Eylem Tok nerede? Eylem Tok yakalandı mı?

EYLEM TOK VE OĞLU TİMUR CİHANTİMUR NE YAPTI?

Olay, yazar Eylem Tok ve doktor Bülent Cihantimur’un ehliyetsiz oğlu Timur Cihantimur'un lüks aracıyla yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesiyle başlamıştı. Kaza sonrasında büyük bir infial yaratan olayın ardından Eylem Tok, oğlu Timur'u Mısır'a kaçırdı ve sonrasında ABD'ye geçti. Ülkeye dönmeyen anne ve oğlu, ABD'de bir caddede gülümserken görüntülendi.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ederken, yargı makamları Eylem Tok ve Timur Cihantimur için uluslararası düzeyde kırmızı bülten çıkarma kararı aldı. Kaza ve sonrasındaki kaçış, kamuoyunda büyük tepki uyandırmıştı.

EYLEM TOK TUTUKLANDI MI?

Yargı makamları, adaletin sağlanması adına Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verdi. Ancak, Eylem Tok ve oğlu hala tutuklanmadı.

EYLEM TOK YAKALANDI MI?

En son ABD'de görüntülenen Eylem Tok henüz yakalanamadı.

Eylem Tok tutuklandı mı? Eylem Tok nerede? Eylem Tok yakalandı mı? ile ilgili etiketler Eylem Tok
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.