Doğuş'tan şarkıcılar arasındaki 'Bebe' tartışmasına olay yorum! Mekanın sahibi kim?

2. Sayfa programına konuk olan şarkıcı Doğuş, Hadise, İrem Derici, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin arasındaki 'Bebe' tartışması hakkında yorum yaptı. Sunucuların 'Sence mekanın sahibi kim?'' sorusuna cevap veren Doğuş'un yanıtı dikkat çekti.

2. Sayfa prgramına konuk olan şarkıcı Doğuş, Hadise, İrem Derici, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin arasındaki 'Bebe' tartışması hakkında yorum yaptı. Sunucuların 'Sence mekanın sahibi kim?'' sorusuna cevap veren Doğuş'un açıklaması 'Bebe' tartışmasını alevlendirecek gibi görünüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser veren Hadise, konser fotoğraflarını ''Bebeleri pistten alalım'' notuyla paylaştı. Bu sözü üzerine alan ve Hadise'den bir gün önce aynı sahneye çıkan Ece Seçkin, ''Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyolar, boşuna yapıcan bize lolo" diyerek Hadise'ye gönderme yaptı.

Fakat Hadise'nin ''Bebeleri pistten alalım'' sözünün asıl hedefinin Aleyna Tilki olduğu öne sürüldü.Tüm bu yaşananların ardından Hadise, İrem Derici, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin'in de adını geçirdiği kadın gücü dayanışmasını savunan bir paylaşımda bulundu.

Doğuş'tan şarkıcılar arasındaki 'Bebe' tartışmasına olay yorum! Mekanın sahibi kim?

''BU KADINLARDAN İSTEDİĞİNİZ POLEMİK ASLA ÇIKMAZ''

Hadise, ''İstediğiniz o polemik buradan asla çıkmaz'' diyerek şunları yazdı:

''Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlarr! Ama daha çok eğleniriz o ayrı! Aleyna da, İrem de, Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz!''

Doğuş'tan şarkıcılar arasındaki 'Bebe' tartışmasına olay yorum! Mekanın sahibi kim? - Resim : 2

DOĞUŞ, MEKANIN SAHİBİNİ AÇIKLADI

2. Sayfa programına konuk olan Doğuş'a Hadise, Ece Seçkin ve Aleyna Tilki arasındaki polemik soruldu. Sunucuların 'Sence mekanın sahibi kim?'' sorusuna cevap veren Doğuş, ''Açık ara Hadise'' dedi.

 

 

 

Doğuş'tan şarkıcılar arasındaki 'Bebe' tartışmasına olay yorum! Mekanın sahibi kim? ile ilgili etiketler Doğuş Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.