Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz''

Hadise'nin ''Bebeleri pistten alalım'' sözünü üzerine alınan Ece Seçkin, Hadise'ye verdiği cevap ile gündeme gelmişti. Fakat Hadise'nin bu sözünün asıl hedefinin genç şarkıcı Aleyna Tilki olduğu iddia edilmişti. Hadise'den konuyla ilgili açıklama geldi. Hadise, meslektaşlarına beyaz bayrak salladığı bir paylaşımla tansiyonu düşürmeye çalıştı.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde müzik sektörüyle ilgili yaptığı açıklama gündeme gelmişti. Tilki, sahnelerden alıkoyulduğunu söyleyerek bazı meslektaşlarına sitem etmişti.

Tilki paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar.

Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar.

Gerisini de canım Allah'ıma şikayet ediyorum. Şu anda yüz yüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık."

Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz''

''SAHNELERE ÇIKMAMI ENGELLİYORLAR''

Sitem dolu sözlerine devam eden genç şarkıcı, geçmişte tacize uğradığı mekânlarda tekrar sahneye çıkmaya zorlandığını vurguladı. İstediği mekânlarda ise sahneye çıkmasının engellendiğini belirten Aleyna Tilki, şarkı söylemeyi çok özlediğini belirterek ekledi:

İş dünyasında her şey çetin olabilir ama benim ölmemi istemeleri normal mi? Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Benim zamanında tacize uğradığım psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar. Organizasyonları onlar yapıyor. İstemiyorlar. Çünkü sektörü domine eden ve yaklaşık 20 - 30 yıldır beraber çalıştıkları insanın sözünden çıkamıyorlar.

HADİSE'NİN 'BEBE' GÖNDERMESİ TARTIŞMA ÇIKARDI!

Bunu açıklamanın ardından Hadise'nin yaptığı bir paylaşım tansiyonu yükseltti. Hadise, Norm Ender'in "Bebeleri pistten alalım" sözüyle konser fotoğraflarını paylaştı.  Hadise'nin "Bebeleri pistten alalım" çıkışı kimilerine Aleyna Tilki'ye gönderme yaptığını, kimilerine ise kendisinden bir gün önce aynı sahnede konser veren Ece Seçkin'e gönderme olduğunu düşündürttü.

Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz'' - Resim : 2

Hadise'nin paylaşımını üzerine alan Ece Seçkin, Hadise'ye gönderme yaptı. Ece Seçkin, konser pozlarını paylaşırken ''Ezhel de 'Bebeler her b.ku biliyolar, boşuna yapıcan bize lolo" diyerek yanıtlamıştı" notunu düşerek Hadise'ye cevap verdi.

Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz'' - Resim : 3

HADİSE'DEN TANSİYONU DÜŞÜREN PAYLAŞIM!

Hadise bir paylaşım daha yaparak ''Ortalığın karıştığını görünce aranızdan ayrılma şeklim" notunu düştü. Tüm bu yaşananların ardından Hadise, İrem Derici, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin'in de adını geçirdiği kadın gücü dayanışmasını savunan bir paylaşımda bulundu.

Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz'' - Resim : 4

Hadise, ''İstediğiniz o polemik buradan asla çıkmaz'' diyerek şunları yazdı:

''Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlarr! Ama daha çok eğleniriz o ayrı!

Aleyna da, İrem de, Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız. Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da. Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz!''

 

Hadise 'Bebe' tartışmasına son noktayı koydu! ''Buradan polemik çıkmaz'' ile ilgili etiketler Ece Seçkin Hadise Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.