Doğduğun Ev Kaderindir 28. son bölüm izle!

Her Çarşamba olduğu gibi 20 Ocak 2021 Çarşamba günü de Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölümü ile TV8'de yayınlandı. İzleyiciler yeni bölümü merakla bekliyor. Doğduğun Ev Kaderindir 28. bölüm canlı yayın, Doğduğun Ev Kaderindir canlı yayın izle son bölüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. 20 Ocak Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir TV8'de tek parça halinde ekrana geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm bu akşam TV8'de yayınlandı. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in rol aldığı tv8 dizisi Doğduğun Ev Kaderindir hangi kanalda, saat kaçta gibi sorular da bu akşam en çok aranan sorulardan oldu. 20 Ocak 2021 Çarşamba akşamı Doğduğun Ev Kaderindir canlı yayın ve tek parça halinde TV8'de olacak.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 28. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Son bölümde Cezaevindeki Mehdi bebeğini daha rahat görebilmek için Benal'le evlenir. Zeynep ve Barış ise adını koymaya cesaret edemedikleri inişli çıkışlı bir yakınlaşma içindedir.

Doğduğun Ev Kaderindir 28.bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu?

Barış ve Zeynep arasında beklenen yakınlaşma olur. Diğer yandan Ali Rıza ve Sultan arasında da bir yakınlaşma söz konusu. Mehdi'nin yoğun bakımda hayati tehlikesi olması herkesi bir anda yıkıma uğratır. Zeynep yine tüm olumsuzluklardan kendini sorumlu tutar.

Yapımda bu hafta ise Mehdi'nin ölümle burun buruna kaldığı anlar izleyenleri şoke edecek. İşte Tv8 ile Doğduğun Ev Kaderindir izle ekranı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR CANLI İZLE LİNKİ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.