Didem Arslan kimdir? Kaç yaşında? Didem Arslan evli mi?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki yıkıcı deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Adana, Malatya, Kahramanmaraş'ta büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi pek çok vatandaşın ölümüyle sonuçlandı. 15 Şubat gecesi ise, TV kanalları "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası için ortak yayında bir araya geliyor. Programın sunucuları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz'ın yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor.

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi yasa boğdu.Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası için ortak yayında bir araya geliyor. Diğer taraftan programın sunucuları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz'ın yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Didem Arslan kimdir? Kaç yaşında? Didem Arslan hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde.

Didem Arslan kimdir? Kaç yaşında? Didem Arslan evli mi?

DİDEM ARSLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Didem Arslan Yılmaz, 12 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası Kasım Arslan, annesi ise Makbule Arslan'dır. Kadıköy Kız Lisesinin ardından 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümünden mezun oldu.

DİDEM ARSLAN KİMİNLE EVLİ?

Mina isminde bir kızı olan Yılmaz, Kürşat Yılmaz ile evlidir.

Gazeteciliğe 1992'de Flash TV'de haber sunarak başladı. Sonra Kanal D'ye geçerek muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını Serdar Cebe'yle Hafta sonu haberlerini sundu. Daha sonra Uğur Dündar ekibinde Star TV'ye geçti. Daha sonra 2004 yılında Habertürk TV'ye geçti ve Haber Sahası programını sundu.Haber yolculuğu CNN TÜRK'te 4 yıl boyunca devam etti. Organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüştü.

Bu sürede Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK'ün birlikte organize ettiği "Hayata Bağış" kampanyası büyük farkındalık yarattı. Organ bağışlarında artışlar gözlendi.CNN TÜRK'ün ardından 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Habertürk'teydi. Habertürk TV'de 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı programlarını sundu.2020 Ağustos ayında ise Habertürk'teki görevini bırakarak Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını sunmaya başladı.

Didem Arslan kimdir? Kaç yaşında? Didem Arslan evli mi? ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.