CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal kimdir? Burcu Köksal kaç yaşında, nereli?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak önerilmişti. CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın adaylığını onayladı. Peki adaylığı onaylanan ve resmi olmayan sonuçlara göre Afyon Karahisar Belediye Başkanı olduğu bilgisi gelen Burcu Köksal kimdir?

CHP Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Köksal kimdir? Açıklanan listelerde adaylığı kesinleşen ve resmi olmayan sonuçlara göre Afyon Karahisar Belediye Başkanı olduğu açıklanan Burcu Köksal hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki  Burcu Köksal kaç yaşında, nereli?

BURCU KÖKSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Burcu Köksal, öğretmen bir ailenin çocuğu olarak 18 Ocak 1980 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da tamamlamasının arından 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

8 Mart 2004 tarihinde Afyonkarahisar'da avukat olarak çalışmaya başladı. Evli ve bir çocuk annesi olan Köksal, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Atatürkçü Düşünce Derneği başta olmak üzere çeşitli sivil toplum örgütlerine üye olan Köksal, 2007 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptı.

Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde CHP Afyonkarahisar milletvekili olarak meclise girdi.

2018 Türkiye genel seçimleri öncesinde 14 CHP'li milletvekili ile mecliste grup kurabilmesi için İYİ Parti'ye geçti.

10 Mayıs 2018 tarihinde yapılan açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri döndü.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal kimdir? Burcu Köksal kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Burcu Köksal
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.