CHP Etimesgut Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında, nereli? Erdal Beşikçioğlu mesleği ne?

CHP Genel Merkezi'nde yerel seçimler için belediye başkan adayı olarak Erdal Beşikçioğlu ismi açıklanmıştı. CHP Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı sonrası resmi olmayan verilere göre Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçildiği belirlendi. Resmi olmayan verilere göre CHP'nin Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart seçimlerinde Etimesgut adayı olmuştu. Bugün yapılan seçimler sonrasında resmi olmayan verilere göre Erdal Beşikçioğlu'nun kazandığı açıklandı. İşte, o verilere göre CHP'nin Etimesgut Belediyesi Başkanı Erdal Beşikçioğlu hakkında detaylar...

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu "Behzat Ç.", "Köprü", "Vali", "Barda", "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku", "Kurtlar Vadisi Filistin", "Adı Efsane", "Kağıt Ev" gibi çok sayıda dizi ve filmde rol aldı.

Usta sanatçı son olarak Anthony Burgess’in kült romanı "Otomatik Portakal"ı tiyatro uyarlamış ve yönetmişti.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 tarihinde dünyaya geldi. Ankaralı olan Türk tiyatro sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı.

İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile yaratıcı drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı.

1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. 2015 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan emekli olmuştur.

Pek çok dizi projesiyle adından söz ettiren Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin başrol oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

CHP Etimesgut Belediye Başkanı adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında, nereli? Erdal Beşikçioğlu mesleği ne? ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.